29 Nisan 2012 Pazar

Real Madrid Sevilla Maç özeti

İspanya La Liga maçının 35.hafta maçında Reeal Madrid Sevilla ile 29 Nisan cumartesi günü karşılaşıyor.Lider Real madrid’in Sevilla ile oynayacağı maç saat 13.00 te başlıyor.Karşılaşma Ntvspordancanlı olarak yayınlanacak.Lider Real Madrid İspanya Liginde Barcelona önünde 8 puanlık farkı korumak için sevilla önünde galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih karşısında büyük bir şok yaşayan Real Madrid, artık tüm konsantrasyonunu lige vermek durumunda... Ligde Barcelona’nın 7 puan önünde olan Real Madrid, bu hafta kazanır; Barcelona da Vallecano deplasmanından mağlubiyetle dönerse kendi sahasında şampiyonluğunu ilan edecek. Tek dezavantaj, Real Madrid’in Barcelona’dan daha önce oynayacak olması... Real Madrid şu anda büyük bir şok yaşıyor ve bu şoktan çıkmaları da pek de kolay olmayacaktır. En büyük avantajları puan kaybedebilme kotalarının olmasında.

Şampiyonlar ligi yarı finalinde Bayern karşısında penaltılar sonucu kupaya veda eden Real Madrid için mükemmel tamamlanabilecek bir sezon için büyük bir hayal kırıklığı oluştu. El Clasico’yu geçen hafta kazanarak ligi şampiyon bitirmek için büyük bir avantaj yakalayan Real Madrid, bundan sonra moralleri bozuk da olsa tüm enerjileriyle şampiyonluğu bir an önce garantilemek isteyecektir.

Geçen hafta Levante karşısında çok önemli 2 puan kaybeden Sevilla ise Avrupa ligine katılabilmek için çok kritik bir kayıp yaşamıştı. Son dört maçta 1 galibiyet almış olmaları onlar adına önemli bir eksiklik. Son yıllarda Real Madrid karşısında çok ağır yenilgiler alan Sevilla için Bernabeu deplasmanı zor geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder