29 Nisan 2012 Pazar

2012 AÖF Sınav Sonuçları Ögrenme

7-8 Nisan 2012 tarihlerinde gerçekletirilen AÖF ( Açıköğretim Fakültesi ) vize sınav sonuçlarının bugün (27 Nisan 2012 Cuma ) açıklanması bekleniyor.
7-8 Nisan 2012 tarihlerinde gerçekletirilen AÖF ( Açıköğretim Fakültesi ) vize sınav sonuçlarının bugün (27 Nisan 2012 Cuma ) açıklanması bekleniyor.

Geçmiş yıllarda hangi tarihlerde açıklandığından yararlanarak bu yılki sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında fikrimiz oluşacak.

Açık Öğretim Fakültesi tarafından AÖF sınav sonuçları, sınavların tamamlanmasından en geç 30 sonrahttp://aofburo.anadolu.edu.tr adresinde yer alan “AÖF Ara Sınav Sonuçları” kısmında yayımlanmakta ve öğrenciler şifresiz olarak sonuçlara ulaşabilmektedir.

Yüzbinlerce öğrencinin girdiği AÖF sınav sonuçları, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi tarafından 30 gün içinde yayınlanacak.

2012 AÖF ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu şu anda tüm sınava girmiş olan öğrenciler tarafından sorulan soruların başında gelmekte. AÖF tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken AÖF Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı halen merak konusu.

Ara sınav bitti ve artık sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyoruz. Herkes AÖF ara sınav sonuçlarını öğrenerek final sınavı için kendine bir yol çizmek istiyor. Peki Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak.

Geçmiş yıllarda hangi tarihlerde açıklandığından yararlanarak bu yılki sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında fikrimiz oluşacak. AÖF tarafından henüz net bir açıklama yapılmazken AÖF Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı halen merak konusu.

Bazı internet sitelerinde ve forum sitelerinde AÖF sınav sonuçlarının 25 Nisan 2012 Çarşamba günü açıklanacağı söylense de bu konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıllarda genelde 3-4 hafta sonra açıklanan sonuçlar bakalım bu yıl ne zaman açıklanacak.

2012 ara sınavı 6-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşti ve bu istatistiklere dayanarak sınav sonuçlarının en erken 27 Nisan Cuma en geç Mayıs ayının ilk haftasında açıklanmasını bekliyoruz.

DAHA ÖNCEKİ SINAVLAR NE ZAMAN AÇIKLANMIŞTI

2011 Ara sınav sınavı 2-3 Nisan da yapılmış ve 28 Nisan Perşembe günü açıklanmış.

2010 Ara sınav sınavı 3-4 Nisan da yapılmış ve 28 Nisan Çarşamba günü açıklanmış.

2009 Ara sınav sınavı 4-5 Nisan da yapılmış ve 24 Nisan Cuma günü açıklanmış.

2008 Ara sınav sınavı 25 Nisan Cuma günü açıklanmış.

2007 Ara sınav sınavı 27 Nisan Cuma günü açıklanmış.

Açık Öğretim Fakültesi tarafından 7-8 Nisan tarihlerinde yapılan AÖF 2012 Vize sınavı sonuçlarının en geç 1 ay içinde açıklanacağı kaydedildi.

Yetkililer AÖF 2012 Vize sınavı sorularının 10 gün içinde e-öğrenme portalından yayınlanacağını belirttiler.

7 Nisan Cumartesi ve 8 Nisan 2012 pazar günleri 4 oturumda gerçekleştirilen sınavlarda herhangi bir sorun çıkmadı. Havaların da düzelmesiyle sınavlar güzel bir havada gerçekleştirildi.

Yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren AÖF vize (ara sınav) sonuçları şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Öğrencilerin gün geçtikçe strese girmemeleri ve final sınavlarına şimdiden çalışmaya başlamaları gerektiği yetkililer tarafından dile getirildi.

Final sınavlarının haziran aynın ilk haftasında yapılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder